LigaRo

par visu ap mani… tikai ne darbu…

vecās labās karstmaizes 22/06/2011

Filed under: Receptes — LigaRo @ 10:23
Tags: , , , , , , ,

veidi, kā gatavot karstmaizes, droši vien ir neierobežoti daudz. es arī katru reizi eksperimentēju. bet iecienītākais veids ir:

Pļavas maize Vizbulīte, nedaudz sviests, desa/ gaļa plānā šķēlē, sagriezts marinēts gurķis (vai paprika, vai tomāts) šķēlītēs, nedaudz ketčupa (var arī bez) un tad siers (jebkāds, arī 10% der), ko var likt gan šķēlē, gan sarīvētu (nesen atklāju, ka sieram var pielikt jēlu olu un pat nedaudz biezpiena, lai tā masa ir gaisīgāka un garšas ziņā bagātīgāka).

To visu saliek uz paplātes un cep cepeškrāsnī aptuveni 10 min. es temperatūru lieku 200+ grādi, bet diez vai tas te šoreiz ir svarīgi 🙂

Lai labi garšo!

Advertisements
 

Atbildēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s